S Tino, direktorico poslovnega servisa Jasen pogled, sodelujemo že vrsto let in smo z njenim pristopom in opravljenim delom izjemno zadovoljni. S svojo strokovnostjo je rešila že marsikatero računovodsko vprašanje, s svojo ažurnostjo preseneti še tako zahtevnega sogovornika. Če razmišljate o tem, kako bi celotne računovodske storitve prepustili računovodskemu servisu, ki bo znal za njih poskrbeti tako, da bodo stvari opravljene kakovostno, zanesljivo, samostojno potem je računovodski servis Jasen pogled odgovor na vaše vprašanje.
— ArtFest d.o.o. | http://www.metaldays.net/

Za sodelovanje s poslovnim servisom Jasen pogled smo se odločili po priporočilu poslovnih partnerjev, podjetja ArtFest d.o.o. in vse kar lahko rečemo je, da smo se odločili več kot pravilno. Strokoven, ažuren in prijazen pristop, ki zadovolji še tako zahtevno stranko so stvari, na katere so lahko pri Jasnem pogledu še kako ponosni. Priporočamo.
— PRH d.o.o. | http://punkrockholiday.com/

Od nastanka našega podjetja smo računovodstvo zaupali podjetju Jasen pogled, kar je bila pravilna odločitev. Sodelujemo že vrsto let, kar je posledica kakovostnega in ažurnega dela. Pravočasno nas obveščajo o spremembah v zakonodaji in nam kvalitetno svetujejo na področju računovodstva. Smo izredno zadovoljni in mirni in le na tak način se lahko zares osredotočimo na dejavnost podjetja.
— KUPI VSTOPNICO d.o.o.

Z računovodskim servisom Jasen Pogled sodelujem že od same ustanovitve svojega podjetja.
Njihovo znanje, odgovornost, fleksibilnost, potrpežljivost, ljubeznivost in iskrena skrb za stranko so samo nekatere od kvalitet, ki jih dela poseben računovodski servis.
Jasen pogled je vse kar potrebuje en poslovni človek!
— Barbara Tupy s.p.

S podjetjem Jasen pogled sodelujem že vse od začetka svoje samostojne poslovne poti, na kateri mi s svojim znanjem, kvalitetnimi storitvami in prijaznostjo omogočajo brezskrbno poslovanje. Priporočam vsem, ki potrebujejo celostne računovodske storitve in zanesljivega poslovnega parterja.
— Scenska tehnika, Sašo Pušnik s.p.

“Glede na to, da sem kreativen tip človeka in da mi formalnosti ne ležijo najbolj je bila izbira dobrega računovodskega servisa nujno potrebna. Z računovodskim servisom Jasen pogled sem izjemno zadovoljna. Fleksibilno in hitro poslovanje z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujem moje poslovanje dela transparentno, moj kreativni, nemirni “duh” pa lahko nemoteno ustvarja naprej.
— CDB, Barbara Žgalin s.p.

Zakaj izbrati Jasen pogled?

Ker so zanesljiv poslovni partner.
Imajo odgovor na vsako vprasanje, resitev na vsako tezavo.
Ker tako mala kot velika podjetja, tretirajo z enako resnostjo in profesionalnostjo.
— MayaLashes | Maja Peric Vajda s.p.

Danes redko srečamo ljudi, ki s takim srcem in zagnanostjo opravljajo svoje delo. Ažurnost, dostopnost in dosegljivost ter vrhunsko opravljeno delo je le nekaj značilnosti ekipe Jasen pogled, ki bo vsakogar prepričala.

Iskreno toplo priporočam!
— Urša Velkavrh Vedenik s.p.
banner_bonitetna_ocena.php.png

Boniteta odličnosti

Tudi letos smo prejemnik CERTIFIKATA ODLIČNOSTI - ki potrjuje uvrščenost v skupino podjetij z najvišjo bonitetno oceno v Sloveniji.

Zanesljiv in natančen računovodski servis, ki se maksimalno posveti svojim strankam.