Pri svojem delu se Vam skušamo kar najbolj prilagoditi in se čim bolj počutiti kot del Vašega podjetja. Pri tem zagotavljamo popolno varnost in tajnost podatkov.

Smo moderno in dinamično zasnovan računovodski servis iz Ljubljane, ki vam zagotavljanja računovodstvo, davčno svetovanje, poslovno in pravno svetovanje ter druge storitve s področja financ, ki stranki zagotavljajo prave in pravočasne informacije v trenutku, ko jih ta potrebuje. S tem pomembno prispevamo k poslovni uspešnosti naših strank. V panogi računovodstvo smo že več, kot 16 let.

Čeprav sodimo med manjše računovodske servise, pa prav zaradi tega lahko po kakovosti, odzivnosti in strokovnosti presegamo večje računovodske hiše. Naša prednost je, da se s poudarjeno skrbjo za stranke  poglobimo v posebnosti poslovanja vsakega podjetja posebej in se zanj tudi osebno zavzamemo. Vsaki naši stranki tako zagotavljamo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.

Računovodske storitveračunovodstvo in knjigovodstvo nudimo manjšemu številu strank, za katere izvajamo kompleten davčno-računovodski servis. Velik poudarek  dajemo davčnemu in računovodskemu svetovanju. Svoje stranke tako usmerjamo k boljši optimizaciji davčne bilance in iskanju najugodnejših načinov poslovanja. Tekom leta skupaj načrtujemo in izvajamo strategije, ki izboljšujejo donosnost in znižujejo davčne obveznosti na najmanjšo možno zakonsko raven.

Smo dinamična računovodska družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Svoje cilje dosegamo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom.

Tina Batur, Direktorica

Boniteta odličnosti

Ponosni smo, da smo letos prejeli zlato bonitetno odličnosti AAA – ki potrjuje uvrščenost v skupino podjetij z najvišjo bonitetno oceno v Sloveniji.